2014. november 22.

Mexikó - Primero Noticias interjú

Videó: David Garrett Fan Club Mexico

Paola Rojas kérdéseinek kereszttüzében, és "Smooth Criminal" Marcus Wolffal. | Kapcsolódó bejegyzés itt olvasható | A videó itt is megnézhető, a tévé hivatalos oldalán. | 2014.11.17.
Paola elmondja, hogy David  első hegedűjét 4 évesen kapta, modellkedett, és a világ leggyorsabb hegedűseként rekordot állított fel.

David legelőször februárban volt Mexikóban, és az emberek hihetetlenül lelkesen fogadták, ezért nagy örömmel jött ismét ide. Emlékszik az első show-ra, ahol az emberek megőrültek. Kedveli a popzenét. A jó zene időtlen, és a hangszerével jó zenét próbál előadni. Videó 1:



-- Smooth Criminal --


Paola szerint elképesztő látni, hogy az emberek imádják David műsorait a világ minden táján.
David elmondja, hogy a zene érzéseket kelt, amivel az emberek mindenhol azonosulni tudnak. Nem árulja le, mennyit ér a Vuillaume hegedűje, de azt elmondja, hogy klasszikus zenéhez olyan hegedűre van szükség, ami erőteljes hangzású, hiszen nincsen erősítés a koncerttermekben. Videó 2:



Végre néhány közelkép a csodálatos Vuillaume hegedűről, amin a Maestro főleg crossover koncerteken játszik | Bővebb infó: Vuillaume címke, ide kattintva, illetve DG hegedűi, ide kattintva!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése